MENIU

O nouă crimă zguduie țara. O femeie a fost ucisă de propriul copil cu mai multe lovituri de cuțit

O crimă șocantă a zguduit o comunitate din județul Olt, unde o femeie în vârstă de 84 de ani a fost ucisă cu brutalitate de propriul fiu. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, și-a atacat mama cu un cuțit de bucătărie, înjunghiind-o mortal de cinci ori în zona toracică. În ciuda intervenției rapide a echipajului medical, femeia a fost găsită fără viață în locuința sa din comuna Radomirești.

Bărbatul și-a ucis mama cu brutalitate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au fost alertați după ce fiul victimei, în vârstă de 49 de ani, a sunat la 112 și a anunțat că și-a descoperit mama în stare de inconștiență. Investigațiile preliminare au arătat că femeia prezenta multiple plăgi provocate de cuțit, iar medicii legiști au confirmat că decesul a fost cauzat de insuficiență respiratorie acută, determinată de hemoragie masivă în urma rănilor penetrante.

Anchetatorii au stabilit că fiul victimei, cunoscut cu afecțiuni psihice și internat de mai multe ori în spitale de psihiatrie, este autorul crimei. Într-un acces de furie, acesta a luat un cuțit și și-a atacat mama, provocându-i rănile fatale. După comiterea faptei, bărbatul și-a recunoscut vina în fața autorităților.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Tribunalului Olt, unde procurorii vor solicita arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Tragedia a scos la iveală încă o dată dificultățile întâmpinate în gestionarea persoanelor cu afecțiuni psihice grave, mai ales atunci când acestea devin un pericol pentru cei din jur.

Cazul rămâne în atenția autorităților, care continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la această crimă.