MENIU

O mașină cu numere de Germania a creat panică pe străzile din Timișoara. Șoferul, urmărit ca-n filme de poliție: ce au descoperit agenții când l-au prins

O mașină cu numere de Germania a creat panică pe străzile din Timișoara/ Captură video

O urmărire nebună a avut loc pe străzile din Timișoara! Polițiștii au pornit pe urmele unui șofer cu numere de Germania după ce acesta nu a oprit la semnalele ofițerilor.

Urmărire ca-n filme pe străzile Timișoarei. Polițiștii locali au pornit, joi dimineața, în urmărirea unei mașini cu numere de Germania, asta după ce șoferul a refuzat să oprească atunci când agenții i-au făcut semn. Șoferul le-a atras atenția polițiștilor întrucât circula pe un tronson unde circulația este interzisă în ambele sensuri, cu excepția riveranilor, scrie presa locală.

Bărbatul a refuzat însă să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor locali. El și-a continuat deplasarea pe străzile din zonă, în viteză, inclusiv pe pistele pentru bicicliști, fără a ține cont de faptul că ar putea accidenta o altă mașină sau un pieton.

Drept urmare, polițiștii au pornit în urmărire și în scurt timp au reușit să-l imobilizeze. Bărbatul a fost identificat în persoana unui timișorean în vârstă de 30 de ani.

Agenții au aflat și motivul pentru care șoferul nu a oprit la semnalele lor: autoturismul nu era înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare proveneau de la un alt autoturism.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Timișoara din cadrul IPJ Timiș, în vederea continuării cercetărilor.