MENIU

O mașină a luat foc în trafic la Obor - Traficul, îngreunat

O mașină a luat foc în trafic la Obor

O mașină a luat foc, vineri dimineață, în trafic, în intersecția Obor, din București. Autoturismul a ars ca o torță. Traficul este îngreunat în zonă.

O mașină a fost cuprinsă de făcări, în această dimineață, în timp ce se afla în trafic, în intersecția Obor, din București. 

Din primele informații, se pare că șoferul a reușit să iasă la timp din mașină și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri care au stins flăcările rapid. Mașina a fost distrusă în totalitate de foc. Deocamdată, nu se știe de la ce a pornit incendiul, însă salvatorii și polițiștii fac cercetări. Traficul în zonă a fost îngreunat pe durata intervenției și în continuare se circulă cu dificultate. 

Tot mai multe mașini iau foc în trafic. Din fericire, incendiile auto rar se soldează cu rănirea pasagerilor, însă de cele mai multe ori pagubele sunt însemnate.

Principala cauză a incendiilor este scurtcircuitul, însă acesta poate fi produs nu doar de defecțiuni ale mașinii, ci și de modificările neautorizate aduse de proprietari.