MENIU

O mașină a ajuns în lacul Corbu după ce proprietarul a uitat să tragă frâna de mână! Imagini incredibile - VIDEO

/Captură video

O mașină a ajuns să plutească în mijlocul Lacului Corbu din județul Constanța. Incidentul șocant s-a petrecut deoarece se pare că proprietarul a uitat să tragă frâna de mână. 

O mașină a ajuns, joi, să plutească în mijlocul Lacului Corbu, din județul Constanța. Se pare că proprietarul a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina a ajuns astfel în apă, relatează Ziua de Constanța. 

În momentul în care s-a trezit că mașina sa plutește în mijlocul lacului, proprietarul a sunat disperat la numărul de urgență 112, cerând ajutor.

În scurt timp, un echipaj de pompieri a sosit la fața locului. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța s-au deplasat la fața locului, dar nu au intervenit. „A fost o deplasare fără intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

Incidentul tragicomic a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Într-un filmuleț înregistrat pe fundalul incidentului, se poate auzi vocea unei femei exclamând: „Doamne, Doamne!”. „Ia uite, fată! Plouă și cu mașini. A dat o ploaie de a adus o mașină de pe câmp”.

Citește și Val de ironii după ce un bucureștean a ajuns cu mașina în apele Mării Mediterane. Sene incredibile în Thassos - Cum s-a petrecut incidentul