MENIU

O mare companie low cost suspendă zborurile spre Tel Aviv. Ce aeroporturi din România sunt afectate?

Compania a invocat circumstanețele excepționale legate de conflictul din zonă/Foto: Profi Media

Compania Wizz Air a anunțat suspendarea temporară a zborurilor spre și dinspre Tel Aviv, până la începutul anului viito,r potrivit postatluiu de știri din aviație Boarding Pass. Decizia afectează și aeirporturile din România care aveau curse spre această destinație. 

În cazul României, decizia de suspendare a zborurilor pe relația Tel Aviv afectează aeroporturile din București și Iaș, scrie BP.

Ca urmare a situației actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre și dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv.

Compania regretă inconveniențele cauzate clienților, dar precizează că este vorba despre "circumstanțe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene" și le oferă pasagerilor afectați posibilitatea rambursării complete în credite WIZZ sau în forma originală de plată, precum și opțiuni gratuite de reprogramare a zborului.

În cazul în care clienții au făcut rezervarea prin intermediul unei agenții de turism online sau al unei alte părți terțe, ei trebuie să ia legătura cu acestea pentru a primi rambursarea sau pentru a rezerva un alt zbor, a mai anunțat compania

Mai multe articole despre:
wizz air zboruri israel anulate boarding pass