MENIU

Mamă amendată pentru că plânsul bebelușului îi deranja pe vecini

O mamă a fost amendată în Popești Leordeni deoarece copilul ei de doi ani plângea și i-a deranjat pe vecini. 

Gălăgia copiilor se resimte în buzunarul părinților! La propriu! O femeie a fost amendată, deoarece copilul ei în vârstă de doar doi ani și patru luni a îndrăznit să fie mai...vocal.

S-a întâmplat în orașul Popești Leordeni din județul Ilfov, unde unei mame i s-a întocmit proces verbal pentru tulburarea liniștii publice după ce a fost reclamată de vecini.

Motivul este de-a dreptul halucinant: zgomote și larmă provenite de la copilul minor. Mama le-a explicat polițiștilor că cel mic este răcit și din acest motiv plânge.

Cu toate acestea, femeia este nevoită să scoată din buzunar nu mai puțin de 500 de lei.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov, citați de Mediafax, spun însă că poliţiştii trimişi să intervină au stat 10 minute la uşă fără să li se răspundă, timp în care au auzit multă gălăgie din respectivul apartament, respectiv copilul făcea zgomot cu jucăriile pe gresie, maşina de spălat şi televizorul erau pornite şi se vorbea foarte tare.

"Deoarece familia a fost avertizată verbal şi în alte dăţi, cu privire la faptul că deranjează liniştea publică, poliţiştii au sancţionat-o pe mama copilului cu amendă contraventionala", arată Poliţia Ilfov.

Mai multe articole despre:
amendă copil mamă Popeşti Leordeni