MENIU

O grindă ornamentală a căzut de la etajul 6 al clădirii Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila

Un incident grav ne-a fost semnalizat de Realitatea de Brăila. O grindă ornamentală din beton de la etajul 6 al clădirii corpului A de la Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila a căzut pe copertina rampei de la intrarea în spital, în zona pe unde au acces în spital pacienții și aparținătorii. Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 13.30.

Urmare a incidentului, oamenii au chemat ISU Brăila, care a intervenit pentru a îndepărta grinda care a căzut. În plus, reprezentanții ISU au verificat dacă mai sunt și alte grinzi ornamentale din beton care ar putea să se desprindă și să cadă. Sesizarea a fost făcută în jurul orei 13.35, iar echipajul ISU a terminat intervenția la ora 15.20.

Pompierii au detașat o serie de alte grinzi, ca măsură de precauție

Pompierii s-au dus să verifice să nu mai fie și alte astfel de ornamente în pericol să cadă, le-au găsit și le-au detașat. S-a acționat cu autoscara, fiindcă altfel nu se putea ajunge la etajul VI. Nu au fost victimne, doar pagube materiale minore și nicio persoană nu a fost rănită. 

Muncitorii care efectuează lucrări la UPU au montat picioare de schelă pentru susținerea copertinei care a fost afectată de căderea acelei grinzi de la etajul 6 al spitalului și a îndoit tabla. 

 

Mai multe articole despre:
spital grinda upu pompieri isu Braila