MENIU

O fostă învățătoare a fost dată dispărută! Aurica are 82 de ani și este de negăsit

Oamenii legii fac un apel către cetățeni pentru a ajuta la găsirea Auricăi Popescu, o fostă învățătoare în vârstă de 82 de ani, care a dispărut din localitatea Zărnești-Fundeni, județul Buzău.

Aurica Popescu este de negăsit

Popescu Aurica, care locuiește singură în Zărnești-Fundeni, a dispărut fără urmă de o săptămână. Ultima dată a fost contactată de familie pe 27 iunie. De atunci, nu a mai fost văzută sau auzită. Familia, îngrijorată, a raportat dispariția la două zile după ce au vorbit ultima dată cu ea.

În urma sesizării, autoritățile s-au mobilizat imediat. Echipe formate din polițiști, jandarmi și voluntari au demarat căutări extensive, potrivit Reporterbuzoian.ro. Se crede că Popescu Aurica a plecat de acasă vineri dimineața și există posibilitatea să se fi rătăcit, având nevoie de ajutor pentru a reveni acasă.

„Persoana dispărută din data de 28.06.2024. Doamna se numește Popescu Aurica și locuiește în Fundeni-Zărnești. A plecat de acasă vineri dimineața și nu reușim să o găsim. Dacă a văzut-o cineva în zonă, vă rog mult ori să îmi scrieți, ori să sunați direct la poliție. Are 82 de ani, 1.50 m, poartă ochelari și este foarte slăbuță. Vă mulțumesc mult,” este apelul disperat al rudelor.

Autoritățile au refăcut traseul femeii și au descoperit ultimele imagini cu ea pe camerele de supraveghere din satul Cuculeasa, situat la peste 10 kilometri de locuința sa.

 „Imediat după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei căutate pentru clarificarea situației acesteia și pentru a stabili dacă se află în zona locuinței sau în apropiere, având în vedere că la acel moment era luată în calcul inclusiv posibilitatea degradării stării de sănătate pe fondul vârstei înaintate, însă rezultatul a fost negativ,” a declarat Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Apel către public

Cetățenii care pot oferi orice informație despre locul în care s-ar putea afla Popescu Aurica sunt rugați să contacteze de urgență autoritățile la numărul 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție. Informațiile oferite pot fi cruciale pentru a o aduce în siguranță acasă.