MENIU

O fostă angajată a lui C. P. Tăriceanu, propusă în CA Rompetrol Rafinare

Ministerul Energiei o propune în Consiliul de Administrație al Rompetrol Rafinare pe Nicoleta Viorica Soisun, anunță un comunicat al companiei. Fostă angajată a Cancelariei premierului, pe vremea când funcția era ocupată de Călin Popescu Tăriceanu, Nicoleta Soisun ar fi fost propusă chiar de ALDE, susțin surse citate de Hotnews.

Nicoleta Viorica Soisun ar urma să ocupe locul lui Marius Mitrus, care va fi revocat la Adunarea Generala a Actionarilor Rompetrol rafinare, ce va avea loc pe 15 ianuarie anul viitor.

Soisun a studiat contabilitatea la Academiei de Studii Economice și este, în prezent, consilier in Secretariatul General al Guvernului. În trecut a fost, timp de doi ani, casiera la o editură. 

Marius Mitrus este si consultant strategie, cu atributii de consiliere a conducerii executive a BNR. In locul sau, Ministerul Energiei propune

Nicoleta Soisun va avea un mandat interimar, de trei luni, pentru că pe 30 aprilie anul viitor expiră mandatele tuturor membrilor din Consiliului de Administratie.