MENIU

O fetiță de doar 13 ani și 7 luni a născut la Buzău - Ea le-a ascuns părinților că este însărcinată

O minora a nascut

Situație incredibilă la Buzău unde o copilă de doar 13 ani și 7 luni a născut un făt sănătos. Micuța le-a ascuns părinților timp de nouă luni faptul că e însărcinată și a ajuns la spital pe motiv de "dureri abdominale".

În urmă cu puțin timp, o fetiță de numai 13 ani a adus pe lume un bebeluș la secția UPU Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Fata în vârstă de 13 ani și 7 luni a ajuns la UPU Buzău acuzând dureri abdominale. Timp de nouă luni, ea le-a ascuns părinților faptul că este însărcinată, însă medicii de la Pediatrie au înțeles rapid despre ce este vorba.

Nașterea s-a declanșat spontan chiar în timp ce minora se afla cu părinții în incinta secției. Medicii nu au avut de ales și au asistat-o pe copilă la naștere. Ea a adus pe lume un băiețel sănătos.

„La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzău s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense și disurie. În urma investigațiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă și au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău. Înainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat naștere unui băiețel. Ulterior, minora, împreună cu nou născutul, au fost transferați la Maternitate.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, Adriana Bunilă, citată de reporterbuzoian.ro.

Mai multe articole despre:
insarcinata buzau minora