MENIU

O femeie fără permis și-a accidentat mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

O femeie fără permis și-a accidentat mama cu mașina în timp ce încerca să parcheze

O femeie şi-a accidentat mama în timp ce încerca să parcheze maşina în curtea casei, în localitatea Armeni, judeţul Sibiu, deşi nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii sibieni au fost solicitați, marți, să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Armeni, soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani. „În timp ce conducea un autoturism cu intenţia de a-l parca în curtea unui imobil, deşi nu deţine dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama să, aflată în curte”, a transmis IPJ Sibiu.

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale. Femeia a rămas imobilizată sub autoturism şi a fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a fi extrasă.

„Echipajul SAJ prezent la faţa locului a preluat victima şi a transportat-o la UPU Sibiu. Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare şi toracice. Starea este relativ stabilă, dar necesită investigaţii amănunţite în Unitatea de Primiri Urgenţe”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu.

Alertă în Slatina: Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc

Mai multe articole despre:
femeie accident masina