MENIU

O femeie de 99 de ani s-a trezit cu un animal bizar pe piept: "Era încolăcit. Am început să strig"

O femeie de 99 de ani din Florida a avut parte de o trezire de coşmar, după ce s-a trezit din somn cu un animal necunoscut încolăcit pe pieptul său. Imediat, femeia a început să ţipe, iar creatura s-a ascuns în podul casei sale.

"Când s-a uitat prima oară la animal, a crezut că e o pisică, dar când şi-a dat seama că nu este, atât femeia, cât şi animalul s-au speriat", a explicat un veterinar local pentru CBS Miami.

Animalul bizar este asemănător unei maimuţe, dar este înrudit cu ratonul şi se numeşte Kinkajou, un mamifer carnivor care locuieşte în păduri tropicale din America Centrală şi de Sud. Evident, animalul este extrem de rar găsit dormind încolăcit pe pieptul unei nonagenare.

Fiica femeii de 99 de ani a reuşit să îl ademenească din podul casei şi l-au dus la veterinar, unde au aflat că este un Kinkajou ţinut ca animal de companie de un vecin al bătrânei. Aceste animale sunt docile şi liniştite, însă dacă sunt speriate sau trezite brusc pot fi periculoase, veterinarul explicând, pentru CBS, că femeia de 99 de ani putea fi atacată.

Mai multe articole despre:
sperietură kinkajou animal exotic