MENIU

O femeie de 67 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe o stâncă, convinsă să renunțe la gestul extrem după 12 ore de negocieri

O femeie de 67 de ani, care ameninţa că se aruncă de pe o stâncă, convinsă să renunțe la gestul extrem după 12 ore de negocieri

O femeie în vârstă de 67 de ani din oraşul Pătârlagele care ameninţa că se aruncă de pe o stâncă a fost salvată după mai bine de 12 ore de negocieri. Potrivit unor surse din poliție, supărarea femeii ar fi pornit de la niște divergențe pe care le-ar fi avut cu privire la o suprafață de pământ.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Buzău, autorităţile au fost sesizate luni seară de către mai multe persoane, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

"La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, din oraşul Pătârlagele, intenţionează să se sinucidă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, din primele verificări, au stabilit că este vorba despre o femeie, de 67 de ani, din Pătârlagele. Femeia s-a urcat pe o stâncă, ameninţând că se va arunca în gol. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale ISU, pentru intervenţie specializată, cu mijloacele din dotare, conform competenţelor", a transmis marţi IPJ Buzău.

Noi detalii despre crima din Capitală, urmată de sinucidere: Tânărul și-a premeditat fapta. Cum s-a filmat cu fata, înainte de a o omorî

Potrivit unor surse din Poliţie, femeia ar fi intenţionat să se sinucidă ca urmare a unor divergenţe pe care le-ar fi avut cu privire la o suprafaţă de pământ.

Pentru a o determina să renunţe la gestul extrem, mai mulţi negociatori au purtat discuţii cu femeia pe parcursul întregii nopţi.

Un bărbat monitorizat electronic de Poliţie din cauza mai multor infracţiuni grave s-a spânzurat! Ce i-a alertat pe polițiști

"Pentru salvarea persoanei, negociatorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au menţinut contact permanent cu femeia, context în care s-a apelat inclusiv la sprijinul unei rude pentru consolidarea conversaţiei.

Astăzi, 23 iulie, în jurul orei 12.00, intervenţia s-a finalizat, ca urmare a negocierilor continue, femeia fiind determinată să renunţe la gestul suicidal", informează sursa citată.