MENIU

O femeie, de 44 de ani, a fost ucisă de concubin. Înainte a sunat la 112 pentru a fi salvată, dar oamenii legii au găsit-o a doua zi

O crimă șocantă a avut loc în Brăila. Un bărbat și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis. Femeia a sunat disperată la 112 pentru a fi salvată, însă oamenii legii au găsit-o abia a doua zi.

Cum s-a întâmplat tragedia

Două persoane au fost găsite decedate cu urme vizibile pe corp într-o casă din județul Brăila. Imediat, polițiștii au pornit investigațiile pentru a afla despre ce e vorba.

Înainte de crimă, femeia a sunat la 112 și a anunțat că este în pericol, dar nu a oferit mai multe detalii. Imediat după apel, polițiștii s-au deplasat către locul unde s-a făcut localizarea apelului, însă femeia nu fost găsită la acel moment.

„La data de 10 iunie a.c., ora 12:31, la Dispeceratul SNUAU 112 Brăila a fost înregistrat un apel telefonic, în care se aude o femeie care ţipă şi spune că se află în pericol, fără a preciza date privind identitatea sau locul în care se află. Apelul la 112 a fost însoţit de date de localizare. Imediat, în localitatea Mircea- Vodă au fost dirijate două echipe din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ianca, pentru a efectua verificări. În urma verificărilor efectuate, nu au fost obţinute date care să confirme faptul că în zonă ar fi avut loc un conflict. Nu se auzeau zgomote şi nici vreun conflict în derulare, la imobilele din zona respectivă”, a transmis, marţi, IPJ Brăila.

A doua zi femeia și călăul au fost găsiți morți

La o zi după apelul la 112, poliția a fost sesizată de către o femeie  cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Mircea-Vodă, au fost găsite două cadavre ce prezentau urme de violenţă.

„A fost stabilită identitatea acestora, fiind vorba de doi concubini, un bărbat, de 50 de ani şi o femeie, de 44 de ani, ambii din comuna Mircea-Vodă. Ambele cadavre au fost preluate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările continuă, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei”, a mai transmis sursa citată anterior.

Conform unui post TV, femeia a mai fost înjunghiată în anul 2018 de soț, însă a supraviețuit. Individul a fost condamnat la nouă ani de închisoare pentru tentativă la omor, iar în anul 2022 a fost eliberat. După cinci ani de închisoare, bărbatul a decis să-și ducă răzbunarea la capăt.

În afară de acest dosar penal, brăileanul a mai avut o condamnare de 3 ani şi 6 luni, pentru viol şi corupție sexuală, potrivit sursei amintite mai sus. Însă Tribunalul Galați l-a eliberat condiționat în 2022 şi după tentativa de omor.

Oamenii legii suspectează că după ce a ucis-o pe femeia de 44 de ani, călăul de 50 de ani s-a sinucis. Poliția investighează cazul pentru a identifica detalii ale odioasei crime.