MENIU

O femeie acuză că a fost dezbrăcată, drogată și agresată sexual chiar în sediul poliției! "Piesa de puzzle" care ar putea să arunce cazul în aer - VIDEO

Zayna Iman - victima / Captur[ video YouTube

Un caz șocant cutremură Marea Britanie! O femeie susține că a fost dezbrăcată, drogată și violată în timp ce se afla în arestul poliției. Victima a obținut inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din celulă, însă din interval lipsesc trei ore de filmări pe care Poliția Manchester nu le-a furnizat până acum. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 

Zayna Iman a decis să facă publice imaginile după o lungă perioadă de tăcere. Femeia a fost reținută timp de 40 de ore după ce i-a dat jos ochelarii unei femei ofițer. Au urmat, apoi, ore de groază în care a fost aruncată pe saltea de trei polițiști, i-au fost scoși blugii și i-a fost tăiată lenjeria intimă. Din spusele femeii, asta nu e tot.

ZI: Cred că am fost agresată sexual în timpul detenției mele de către Poliția din Manchester.
R: De mai mulți ofițeri?
ZI: Da. 

După orele în care a fost mai întâi percheziționată, apoi dezbrăcată, lăsată inconștientă și într-o stare de agitație inexplicabilă, femeia a fost eliberată și a ajuns direct la spital. Ea a declarat că nu își amintește tot ce s-a întâmplat în arest, însă dosarul ei medical îi susține mărturiile.

Imaginile din timpul terorii au fost analizate și de anchetatori. Trei ore lipsesc din înregistrarea de 40 de ore, însă Poliția din Manchester nu a oferit explicații pentru acest lucru.

"Spun deschis că, la un moment dat, în timpul detenției mele la Poliția din Manchester, am fost drogată și agresată sexual. Dovedește că greșesc, dă-mi filmarea", a afirmat femeia.

Un fost șef de serviciu în cadrul poliției din Manchester, care a văzut filmările spune, că afirmațiile ei sunt credibile.

"Am fost tratată ca o bucată de carne", a mai spus Zayna Iman.

Zayna nu este singura femeie care a reclamat tratamentul primit în secția de poliție din Manchester. Alte două femeie susțin că au trecut prin momente de groază și că au fost violate de polițiști. Poliția din Manchester nu a oferit explicații nici pentru cazul celor două victime anonime și nici pentru cele trei ore lipsă din filmarea furnizată Zaynei.