MENIU

O femeie a făcut 3 schimbări și a slăbit 40 de kilograme

O femeie a făcut 3 schimbări și a slăbit 40 de kilograme

Știm cât de greu este să dai jos câteva kilograme, însă o femeie a reușit să slăbească 40, făcând doar trei schimbări în alimentație. Află-i secretul.

Ce să schimbi în dietă ca să slăbești

1. Consumă alimente bogate în proteine. O astfel de dietă te scapă de obezitate, diabet, osteoporoză și reduce colesterolul rău. Ouăle, fructele de mare, lactatele sărace în grăsimi, carnea de vită slabă, quinoa, semințele de cânepă, legumele cu frunze verzi, legumele, cartofii și cruciferele nu trebuie să îți lipsească din alimentație.

2. Controlează porțiile! Acest pas este esențial, dacă vrei să slăbești. Trebuie să îți împarți mâncarea într-un mod cât mai sănătos, iar acest proces poate fi dur, din cauza mentalității și a obiceiurilor pe care le ai deja. Folosește farfurii mai mici, citește cu atenție etichetelor alimentelor pe care le cumperi și crește cantitatea de fibre și de apă pe care o consumi.

3. Fă exerciții! Sportul este foarte important când vrei să scapi de kilogramele în plus. Nu este nevoie să faci mai mult de jumătate de oră de exerciții moderate pe zi și vei topi grăsimea. De altfel, Amanda susține că exercițiile fizice sunt cea mai importantă parte din dietă.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
cură de slăbire slăbit kilograme