MENIU

O femeie a depus plângere împotriva extratereştrilor! Top reclamaţii făcute de români

Românii fac plângeri trăsnite. După ce ar fi fost vizitaţi de extratereştri violenţi, iradiaţi de patriarh sau atacaţi cu arme psihotronice de către interlopi, zeci de cetăţeni au făcut reclamaţii la Ministerul de Interne. Deşi plângerile lor pot stârni râsul, pentru anchetatori astfel de cazuri nu sunt deloc comice pentru că fiecare trebuie tratat cu maximă seriozitate. 

Exact ca în aceste imagini, o bucureşteancă jură că a fost vizitată de extratereşti. Nu de doi, trei, ci de 18 milioane şi jumătate de creaturi verzi, deloc prietenoase. Motiv pentru care i-a denunţat şi a cerut ca extratereştrii să fie urmăriţi penal pentru violenţe.

O plângere inedită a făcut şi un bărbat care le-a dezvăluit anchetatorilor că poliţiştii le oferă interlopilor arme psihotronice. Tocmai de aceea a cerut să fie primit în audienţă la ministrul de Interne, Carmen Dan.

În schimb, un alt bucureştean s-a dus la sediul ministerului pentru a-l denunţa pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Bărbatul susţine că Prea Fericitul Daniel îl iradiază.

Iradiată se consideră şi o femeie din Capitală care şi-a reclamat dentistul că i-a implantat o lucrare dentară care emite radiaţii periculoase şi are un microfon ascuns. La fel de îngrijorat pentru viaţa lui, un bărbat şi-a denunţat fosta soţie pentru că practică vrăjitoria şi încearcă prin ''magiile'' făcute să îl ucidă. Acesta a cerut ca femeia să fie cercetată pentru tentativă de omor.

Psihologii susţin că pentru anchetatori este greu să le explice celor care fac astfel de solicitări că plângerile nu pot fi soluţionate. 


În timp ce reclamanţii vor căuta mereu motive să facă astfel de plângeri, poliţiştii trebuie să caute rezolvări realiste pentru cazuri suprarealiste. 

 
Mai multe articole despre:
video extratereştri reclamaţii plângeri