MENIU

O familie din Vâlcea, atacată de mafioți în toiul nopții: mașina incendiată de un clan interlop. Poliția a intervenit

Incidentul de zilele trecute, în care mașina unei familii din Vâlcea a fost incendiată în miez de noapte, a fost o răzbunare din partea unui clan interlop. Asta au aflat anchetatorii la audierile celor doi suspecți. Familia bărbatului atacat a intrat în vizorul interlopilor după ce el a salvat o fată din mâinile unui proxenet. Făptaşii au fost prinşi după o urmărire ca-n filme. 

Ancheta a scos la iveală că totul a fost o răzbunare din partea unei familii de romi, cunoscută în zonă drept „Clanul Senatorul”. Doi dintre membrii acestuia au fost cei care au incendiat maşina cu un cocktail Molotov. Ei sunt acum după gratii în urma unui mandat de arestare preventivă.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu trei zile, când familia din Vâlcea a fost atacată în timp ce oamenii dormeau liniștiți în casă. Prima care a văzut incendiul a fost fetița familiei în vârstă de 8 ani, care și-a strigat imediat părinții. Apoi mama ei a sunat la 112 și a povestit cele întâmplate. 

”Din cercetari s-a reușit identificarea exacta a celor doi barbati. În fapt cei doi s-ar fi deplasat cu un autoturism pana la locuinta persoanei vatamate unde s-au folosit de acel tip de dispozitiv cocktail molotov pentru a incendia autoturismul acesta.

În timpul urmăririi, conducătorul auto a pierdut volanul iesind pe partea carosabila, apoi urmarirea continuand pe jos, politistii reusind sa-i prindă pe cei doi din urma”, a spus Cătălin Udrea, șef IPJ Vâlcea.

Imediat polițiștii au plecat în urmărirea suspecților. In scurt timp, oamenii legii au reușit să-i prindă pe cei doi bărbați de 39, respectiv 26 de ani. Bărbații sunt acuzați că au incendiat mașina, dar și de distrugere, conducerea unui vehicul fără permis și sub influența alcoolului.

Răzbunarea a fost pusă la cale după ce capul familiei atacate a salvat în luna iunie o tânără pe care interlopii o obligau să se prostitueze. Atunci, bărbatul a reuşit să o scoată din garsoniera unde era ţinută şi să fugă cu ea, însă au fost observați de membrii clanului. A urmat apoi o urmărire ca în filme. Interlopii au încercat să îi scoată de pe şosea, lovindu-le autoturismul din spate. Dar și-au lovit la rândul lor mașina și nu au mai putut continua urmărirea. Astfel, fata a fost dusă în cele din urmă la Poliţie. 

Mai multe articole despre:
valcea