MENIU

O faimoasă îngrijitoare la grădina zoologică a fost sfâșiată de lei după ce a făcut o greșeală fatală

O faimoasă îngrijitoare la grădina zoologică a fost sfâșiată de lei. Foto: Unilad

O tragedie cutremurătoare a zguduit comunitatea iubitorilor de animale, odată cu dispariția Leokadiei Perevalova, o îngrijitoare vestită de la Taigan Safari Park, Crimeea. După aproape două decenii de experiență în îngrijirea animalelor, Leokadia a făcut o greșeală fatală care i-a adus moartea, fiind sfâșiată de lei.

Incidentul s-a petrecut miercuri la Taigan Safari Park din Crimeea, potrivit biroului Comitetului de Investigație al Rusiei, care a declarat că lucrătoarea nu a încuiat ușa interioară de protecție care ar fi despărțit-o de ei în timpul sarcinilor de curățenie.  

Autoritățile au demarat o anchetă penală, dar încă nu au stabilit dacă lucrătorul sau conducerea parcului sunt de vină. Proprietarul parcului Taigan, Oleg Zubkov, a identificat-o pe victimă drept Leokadia Perevalova, îngrijitorul șef al grădinii zoologice, despre care a spus că era „sufletul parcului”. Ea a lucrat la Taigan timp de 17 ani.

„Din păcate, când am ajuns, nu puteam face nimic pentru a ajuta. Leii sunt prădători de top și nu iartă greșelile”, a spus el, adăugând că nu au fost prezenți alți angajați în momentul atacului.

Un bucureștean a dat apă caldă la toți vecinii, fără voia sa. A fost la un pas de infarct când i-a venit factura la curent

Parcul se află în Belogorsk și adăpostește aproximativ 60 de lei și alți câțiva prădători.  

Nu este prima dată când parcul este analizat pentru probleme de siguranță. Zubkov susține că s-a aflat în centrul a peste 300 de dosare legale legate de amenzi și acuzații împotriva lui, multe dintre ele apărute în urma anexării Crimeei de către Rusia. El a acuzat adesea oficialii că l-au vizat în mod nedrept pe el și parcul său.

În 2018, un turist a fost mușcat de un leu în timp ce poza pentru o fotografie în parc. Zubkov a respins incidentul ca fiind izolat, dar, cu toate acestea, incidentul a ridicat întrebări cu privire la abordarea sa față de siguranță.

S-a aflat vârsta exactă la care oamenii încep să îmbătrânească - Semnele ascunse de care puțini își dau seama