MENIU

O elevă din Brăila a căzut de la etajul 3 al liceului. Medici: a încercat să se sinucidă

O elevă de clasa a noua s-a aruncat de la etajul trei al liceului unde învăţa. Adolescenta ar fi încercat să se sinucidă, spun medicii care i-au acordat primul ajutor. Ea este internată acum, dar nu are răni grave, anunță Realitatea TV.  

Conform conducerii colegiului Murgoci, fata nu a venit în această dimineață la prima oră, iar la a doua probabil că a întârziat și nu a mai intrat la clasă. A rămas într-o sală liberă de la etajul 3, împreună cu o altă colegă. Când s-a așezat pe pervaz, colega i-a atras atenția că ar putea să cadă. La un moment dat, aproape de sfârșitul orei, colega a ieșit din clasă, iar după câteva secunde fata a căzut, notează Obiectivbr.ro.

Când a ajuns la spital era conștientă, chiar a vorbit câteva secunde cu mama ei, care fusese deja anunțată și se afla la UPU. 

Medicul SAJ care i-a acordat primele îngrijiri ne-a declarat că fata se afla într-o stare relativ bună și nu a suferit leziuni care să-i pună în pericol viața. A suferit mai multe traumatisme cranio faciale și o ruptură de piramidă nazală. Un diagnostic precis va fi pus însă la finalizarea investigațiilor de specialitate, în special a examenului tomograf.

"Fata este într-o stare generală bună. Primul diagnostic ar fi tentaiva de suicid. Ne-a confirmat a vrut să se sinucidă. Diagnosticele următoare: politraumatism prin cădere de al înălţime, etajul trei. Un traumatism craniofacial acut, cu o plagă escoriată frontală dreapta, un mic hematom cranian, o plagă escoriată, posibil si fractura de piramida nazală", a precizat pentru Realitatea TV Florin ștefan, de la Serviciul de Ambulanță din Brăila.

Mai multe articole despre:
accident liceu Brăila murgoci