MENIU

Dansatoarea unui club din Baia Mare,mutilată de propriul soț sub privirile terifiate ale clienților

Caz înfiorător în Baia Mare. Dansatoarea unui club de noapte a fost mutilată cu cuțitul de propriul soț chiar la locul de muncă.     

Conform unor surse, incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, într-un club de striptease din Baia Mare. Dansatoarea era angajată de aproximativ două luni și a mers la serviciu ca de fiecare data în weekend. Aceasta era căsătorită de aproape 4 ani și are o fetiță de doi ani.

La clubul respectiv și-a făcut apariția și soțul acesteia, care se pare fusese de acord cu meseria pe care o desfășura. Doar că, orbit de furie că ar fi refuzat să se prostitueze, a tăbărât asupra tinerei în timp ce ea dansa la bară pentru clienții clubului respectiv, scrie presa locală.

A fost panică printre clienți care au văzut cum soțul dansatoarei înfinge de nouă ori cuțitul în femeie. Cu greu au reușit cei din club să îl imobilizeze și au cerut ajutor medical, dar și pe cel al poliției.

Tânăra în vârstă de 25 ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a fost imediat operată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș au deschis o anchetă pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor în acest caz.

Mai multe articole despre:
club soţ dansatoare