MENIU

O companie aeriană permite femeilor să ceară să nu stea lângă bărbați

O companie aeriană permite femeilor să ceară să nu stea lângă bărbați

Într-o lume în continuă schimbare, unde egalitatea de gen și respectul pentru diversitate devin din ce în ce mai importante, o companie aeriană inovează printr-o măsură ce stârnește dezbateri: oferă femeilor posibilitatea de a solicita să nu fie alături de bărbați în timpul zborurilor. Această decizie vine ca o reacție la solicitările călătorilor care își doresc un mediu mai confortabil și mai sigur în timpul călătoriilor aeriene, subliniind importanța respectării alegerilor individuale. 

Există mai mulți factori care pot influența experiența unei călătorii cu avionul, cum ar fi spațiul pentru picioare, gustările oferite în timpul zborului sau contactul cu un copil zgomotos. Totuși, o companie aeriană se pregătește să implementeze o noutate care va oferi femeilor pasagere mai multă autonomie în ceea ce privește confortul lor.

IndiGo, cea mai mare companie aeriană low-cost din India, a anunțat recent o nouă politică care le va permite femeilor să verifice sexul pasagerilor deja rezervati pe un zbor și să aibă opțiunea de a sta alături de o altă femeie, dacă își doresc acest lucru, scrie dailymail.co.uk.

Tanczos Barna salută noua legislație care dă undă verde la împușcarea urșilor: „Putem salva vieţi”

În planul de ocupare a locurilor, locurile deja rezervate de femei vor fi evidențiate în roz, facilitând femeilor procesul de alegere a locului. Pasagerii bărbați nu vor avea acces la această informație. Această inițiativă reprezintă prima de acest gen în domeniul aviatic, deși femeile beneficiază de oportunități asemănătoare în trenuri și autobuze în India de ceva timp.

Ideea de a extinde această politică la companiile aeriene a venit, de fapt, în urma unui sondaj IndiGo care a întrebat femeile ce ar face ca experiența lor de călătorie să fie mai confortabilă. ”Noi suntem aici pentru valoarea acordată feedback-ului clienților”, au scris reprezentanții companiei.

„IndiGo este mândră să anunțe introducerea unei noi caracteristici care vizează să facă experiența de călătorie mai confortabilă pentru pasagerii noștri de sex feminin”, a declarat IndiGo într-o declarație, raportată de CNN, „Ne-am angajat să oferim o experiență de călătorie de neegalat pentru toți pasagerii noștri, iar această nouă caracteristică este doar una dintre multele măsuri pe care le luăm pentru atingerea acestui obiectiv”.

Cât trebuie să stai, de fapt, la soare ca să îi dai organismului doza de vitamina D de care are nevoie. Mai mult de atât poate deveni periculos pentru sănătate

Mai multe articole despre:
companie aeriana fmei pasageri barbati low-cost