MENIU

O chinezoaică a fost singurul pasager într-un avion Boeing 737 uriaș. Ce a pățit

<p>Zbor China</p>
<p>Zbor China</p>
<p>Zbor China</p>
<p>Zbor China</p>

O chinezoaică a avut parte de surpriza vieții în weekendul trecut: a descoperit că este singurul pasager din avionul de 200 de locuri care zboară pe ruta Wuhan - Guangzhou.

Deși este sezonul cel mai aglomerat pe liniile aeriene din China, întâmplarea a făcut ca toți ceilalți pasageri să plece mai devreme cu alte curse, de teama înrăutățirii vremii.

Astfel că tânăra Zhang a savurat un zbor de două ore cu China Southern Airlines ca și cum ar fi închiriat un aviot privat, potrivit DailyMail.

Zhang a făcut multe selfie-uri, a stat pe ce loc a vrut, s-a distrat cu cele 4 stewardese și a mâncat chiar porocale împreună cu pilotul.

Când a ajuns la Guangzhou, chinezoaica a pus pozele pe rețeaua Weibo, cu comentariul: "Azi am zburat de la Wuhan cu avionul meu privat. M-am simtit ca un mogul. La început am crezut că vor anula cursa. Dar, în mod surprinzător, au decis să mă transporte doar pe mine".

Întâmplarea unică a fost posibilă prin suprapunerea a doi factori: Anul Nou chinezesc și vscolul puternic. S-au creat întârzieri atât în cazul călătoriilor cu trenul, cât si în ceea ce privește zborurile. Pasagerii au plecat cu ce curse au prins.

Mai multe articole despre:
Boeing 737 avion de pasageri