MENIU

O angajată la o firmă de curierat a dat o mega țeapă de 57.000 de lei. Ce metodă folosea pentru a-și însuși coletele

O angajată la o firmă de curierat a dat o mega țeapă de 57.000 de lei

Furt ca-n filme în Târgoviște. O angajată de 21 de ani a unei firme de curierat a fost reținută după ce a comandat cu nume fals mai multe colete de pe diferite site-uri, apoi le-a sustras din depozitul firmei. 

Femeia făcea comenzi la mai multe magazine online cu plata ramburs, după care și le însușea. Prejudiciul estimat se ridică la peste 57.000 de lei.

„În perioada 29 iunie - 3 iulie, bănuita, în timp ce ar fi fost angajată a unei societăţi comerciale de curierat, cu punct de lucru în municipiul Târgovişte, ar fi comandat de pe diferite site-uri mai multe colete, folosind nume fictive, pe care, ulterior, le-ar fi sustras din depozitul societăţii”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Prejudiciul estimat în cauză se ridică la aproximativ 57.000 de lei.

Pe 3 octombrie, polițiștii au efectuat și o percheziție la locuința tinerei. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la o tânără, de 21 de ani, din comuna Ocniţa. În urma percheziţiei, poliţiştii au descoperit mai multe bunuri necesare pentru întărirea probatoriului administrat", precizează IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii au reținut-o pentru 24 de ore și i-au deschis dosar penal pentru furt, înșelăciune și fals informatic. 

Vreme capricioasă azi în toată țara. Ploile se vor face simțite în mai multe regiuni, însoțite de averse și descărcări electrice

Mai multe articole despre:
colete firma de curierat angajata furt ipj dambovita