MENIU

O actriță de la Hollywood a anunțat că are cancer terminal la creier

Cancer la creier

Una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollyood trăiește un coșmar. Vedeta a dezvăluit pe rețelele sociale că boala de care suferă, cancerul în fază terminală s-a răspândit acum la creier. Anunțul a venit ca un șoc pentru fanii acesteia, dar și pentru celelalte celebrități. 

Cu lacrimi în ochi - așa apare Shannen Doherty în fața fanilor ei pentru a da vestea tristă: cancerul mamar, detectat pentru prima dată în anul 2015, s-a răspândit acum la creier.

Actriţa în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile din seriale de televiziune "Charmed" şi "Beverly Hills, 90210" a mărturisit că îi este frică de ce se poate întâmpla mai departe.

După anunţul lui Doherty, pe rețelele sociale au curs mesajele de sprijin din partea celebrităţilor şi a fanilor. După diagnosticarea din 2015, vedeta a suferit o masectomie şi a făcut chimioterapie şi radioterapie. Doherty a anunţat că boala a intrat în remisie în 2017, dar coșmarul a continuat. Trei ani mai târziu a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

De-a lungul timpului, Doherty și-a expus boala și tratamentele pe rețelele sociale, pentru a crește gradul de conștientizare. Vedeta a postat inclusiv o fotografie cu ea fără păr. 

Mai multe articole despre:
Cancer la creier Shannen Doherty