MENIU

Nunta anului în Marea Britanie. Sora ducesei de Cambridge se căsătorește cu un MILIARDAR

Sora mai mică a ducesei de Cambridge, Kate Middleton, Pippa Middleton, își unește destunul cu managerul de fonduri de investiții, James Matthews. Aceasta este considerată nunta anului în Regatul Unit.

Potrivit Agerpres, nunta Pippei Middleton vine la 6 ani după ce a surorii sale, iar aceasta va avea loc la biserica St. Mark's din Englefield, Berkshire, arată Agerpres.

Pippa Middleton a făcut senzaţie la nunta surorii ei, Kate, cu prinţul William, în 2011, cu o rochie mulată pe corp, înnebunitoare. Acum este rândul ei să fie mireasă, sâmbătă. Toţi ochii vor fi, din nou, îndreptaţi spre rochia ei când îi va spune ''da'' lui James Matthews, un finanţator bogat, fost pilot de curse profesionist şi moştenitor al titlului scoţian Laird de Glen Affric. Cei doi s-au logodit 17 iulie 2016.

Prinţul William, duce de Cambridge şi sora mai mare a Pippei, Kate, se numără printre invitaţii de seamă ai evenimentului. De asemenea, la nuntă vor participa şi copiii cuplului princiar - prinţul George, 3 ani, va avea rolul de paj, iar prinţesei Charlotte, 2 ani, îi revine rolul de domnişoară de onoare.

Ducesa de Cambridge a recunoscut că este puţin emoţionată când se gândeşte cum se vor descurca copiii ei la prima nuntă la care participă. Kate speră că vor avea un comportament exemplar, "dar la vârsta lor nu se ştie niciodată", i-ar fi mărturisit ea unui invitat de la o recepţie organizată recent la Palatul Buckingham.

De asemenea, pe lista invitaţilor se află şi prinţul Harry, fratele mai mic al lui William.