MENIU

Ce număr să alegi pentru mașina ta, ca să fie cu noroc. Ce spun numerologii

Numere benefice pentru mașini. Cum să alegi un număr norocos pentru autoturismul tău. Ce spun numerologii.

Iată cum te influențează numărul mașinii tale, conform numerologiei, și cum se calculează acesta pentru a putea alege un număr benefic pentru autoturismul tău.

Cum te influențează numărul mașinii tale

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre influența pe care o are numărul mașinii asupra noastră. Totodată, numerologul a explicat cum se calculează corect acest număr.

Conform specialistului, inclusiv litera care apare pe tăblița numărului de înmatriculare este importantă, deoarece fiecare literă are un corespondent într-un număr. Astfel că, se vor aduna cifrele corespondente ale literelor care apar în numărul mașinii, inclusiv literele care reprezintă județul, plus numerele existente și, în final, totul de va reduce la o singură cifră. Aceea este, de fapt, numărul care reprezintă mașina ta.

Ce urmează să se întâmple când vezi frecvent aceleași numere. La ce trebuie să fii atent

Pentru a putea calcula corect, numerologul a dat o listă în care erau cuprinse toate literele și corespondentul acestora în cifre.

Pentru a înțelege mai exact cum se calculează, numerologul a exemplificat astfel. Se dă următorul număr de mașina, se urmărește în tabel ce număr corespunde fiecărei litere și se adună toate, apoi se reduce totul la o cifră, acolo unde este cazul: B. 02. AAA= 2+2+1+1+1= 7

Cifra 1

Autoturismul cu cifra 1 este mașina care iese frumos în evidență. Are valoare, va fi mereu o mașină de învingător. Dar, atenție la viteză, spune numerologul. Numărul 1 trebuie să aibă grijă să nu fie mereu primul, mai ales la viteză. Cei care au cifra 1 sunt mai agresivi la volan și mai nervoși. Spiritul mașinii cu cifra de destin 1 le dă șoferilor tentația de a fi vitezomani.

Cifra 2

Cei care dețin mașini numărul 2 sunt cei care încurcă circulația. Sunt persoanele evazive, politicoșii, respectuoșii, sunt persoanele care au multă sensibilitate la volan. Acest număr este recomandat persoanelor mai agresive care vor să fie mai calme la volan.

Cifra 3

Numărul 3 la mașină este al celor care sunt iuți. Mașina cu acest spirit iese în evidență, ori prin colorit, ori prin agresivitatea cu care merge șoferul, ori prin muzica dată la maximum. Mașina cu număr 3 atrage atenția, dar nu va fi niciodată în încurcătură. Deținătorul unei mașini cu număr 3 va ști să-i ajute și pe alții să iasă din încurcărturile din trafic. Cel care are o mașină cu număr 3 este omul care sare de limita vitezei. În plus, conducătorul unei mașini cu numar 3 este destul de agresiv verbal, conform numerologului. Astfel de mașini sunt predispuse micilor accidentări.

Cifra 4

Mașina cu numărul 4 este cea a meticulosului și a zgârcitului. Acest număr predispune la accidente. Este o mașină de firmă, dar din neatenție poate fi accidentată.

Cifra 5

Mașina cu număr 5 este cea care se adaptează, însă cei care dețin o mașină cu acest număr, în general, nu o păstrează mai mult de cinci ani, spune Mihai Voropchievici. Acești deținători de mașini vor mereu să-și schimbe mașina, cam o dată la cinci ani. Numărul cinci reprezintă versatilitatea și aparține în general firmelor de mașini luxoase, bolizilor de înaltă clasă și fiabilitate. Autoturismul cu număr cinci este imprevizibil și poate aparține, în multe situații, piloților de curse sau teribiliștilor. Sunt predispuși la accidente din neatenție.

Citește continuarea AICI

Mai multe articole despre:
numere benefice numerologie sfaturi astrologie