MENIU

Numele lui Țiriac, folosit într-o escrocherie de 5 milioane de euro! RECOMPENSA URIAȘĂ oferită celor care îi prind pe escroci

Ion Țiriac/ Captură video

Fiul lui Ion Țiriac oferă o recompensă uriașă pentru cine reușește să prindă escrocii care s-au folosit de numele familiei pentru a face reclamă unei afaceri dubioase. Platforma ar fi înșelat mai mulți români, iar frauda ajunge la 5 milioane de euro. 

În ultimele zile, pe internet circulă o afacere fantomă care se folosește de numele și de imaginea lui Ion Țiriac. Conform acesteia, Țiriac ar investi 15 milioane de euro într-o platformă care îi face pe oameni mai bogați.

Ion Țiriac Junior, în vârstă de 45 de ani a anunțat că va oferi drept recompensă un apartament oricui va ajuta la prinderea infractorilor.

Falsificatorii ar fi luat un cadru cu Ion Țiriac de la o emisiune și s-au folosit de acesta pentru a păcăli mai mulți oameni. Mai mulți români au căzut deja în plasă, iar frauda se ridică la 5 milioane de euro în total.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! (...) Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor!” a spus Ion Țiriac Junior pe contul său de socializare.

Mai mult de atât, fiul miliardarului, cere celor de la DNA să se autosesizeze și să fie găsiți escrocii, dar să se recupereze și banii celor păgubiți. 

Mai multe articole despre:
tiriac ion tiriac escrocherie recomepnsa tiriac