MENIU

Nu avea permis, dar s-a urcat la volan. Finalul a fost tragic

<p>Accident rutier grav &icirc;n Iaşi. O maşină, proiectată &icirc;ntr-un picior de pod</p>

Teribilismul şi iresponsabilitatea unui tânăr au dus la producerea unui grav accident de circulaţie, în urmă căruia o femeie a murit, iar o fetiţă de doi ani a suferit răni grave. Persoană bănuită de producerea nefericitului eveniment este un minor de 17 ani, H.I., din Grădiştea, judeţul Vâlcea.

Din primele verificări, echipa operativă a stabilit faptul că un tânăr a condus în localitate un autovehicul, marca BMW, înmatriculat în străinătate, iar la km. 50+200 m, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, a derapat, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit pe o femeie, de 27 de ani, din localitatea Grădiştea şi pe minoră, de 2 ani.

Cele două victime au fost prinse între autovehiculul condus de tânăr şi autovehiculul victimei, oprit, scrie monitoruldevalcea.ro.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul auto a abandonat autoturismul, părăsind locul accidentului. În urma evenimentului rutier, victimele au fost transportate la spital, unde tânăra de 27 de ani, a decedat, iar minora de 2 ani a fost diagnosticată cu escoriaţii şi echimoze gamba stânga.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la volanul autovehiculului, înmatriculat în străinătate, s-a aflat H.I., de 17 ani, din comuna Grădiştea.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Mai multe articole despre:
accident accident rutier maşină Vâlcea minor