MENIU

NOUA MIȘCARE a Elenei Udrea pentru a scăpa de ÎNCHISOARE: fostul ministru cere ajutorul judecătorilor europeni

Elena Udrea, fost ministru al Turismului

Elena Udrea vrea neapărat să iasă din închisoare. A cerut ajutor de la judecătorii europeni. Avocații spun că în România nu au posibilitatea de a face apel la o cale extraordinară de atac. Fostul ministru al Turismului a fost condamnat la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Completul format din cinci judecători au amânat din nou, până pe 23 septembrie, pronunțarea în ceea ce privește apelul făcut de fostul ministru al Turismului pentru a fi eliberată.

Elena Udrea își dorește să iasă cât mai repede din închisoare. Reprezentanții acesteia au formulat un apel la contestația de anulare a deciziei de condamnare la șase ani de detenție în dosarul Gala Bute. 

Șansele de a fi liberă sunt însă minime, și asta deoarece conform actelor normative în vigoare nu mai are voie să facă un nou apel fiindcă i-am mai fost respins unul în luna aprilie a acestui an.

În această săptămână se va decide dacă Elena Udrea va ieși sau nu din Penitenciarul de Femei Târgșor, acolo unde este încarcerată de mai bine de 3 luni.