MENIU

Nou incident în Pasajul Unirii din București: un ventilator a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de circulație

Nou incident în Pasajul Unirii din București: un ventilator a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de circulație

Un nou incident a avut loc în Pasajul Unirii din București, marți. Un ventilator a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de circulație.

„Având în vedere situația creată în urmă cu câteva minute în interiorul pasajului rutier Unirii, când un ventilator automat a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de ciculație în sensul de mers dispre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității, Primăria Sectorului 4 al Municipiului București face următoarele precizări:

  • Reprezentanții autorității locale au intervenit deja la fața locului și au îndepărtat aparatul de ventilație, astfel că, la momentul transmiterii prezentei informări, circulația rutieră se desfășoară în condiții normale.
  • Ventilatorul automat urmează să fie înlocuit pe cheltuiala persoanei responsabile de avarierea acestuia.
  • Precizăm faptul că toate evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani în interiorul Pasajului Unirii nu au fost cauzate de erori de construire a obiectivului, ci, în mod exclusiv, de nerespectarea legislației rutiere.
  • Numai în ultimele 18 luni, peste 500 de autovehicule au fost împiedicate, de către agenții Poliției Locale Sector 4 să forțeze intrarea în pasaj”, transmite Primăria Sectorului 4.
Mai multe articole despre:
pasaj unirii incident