MENIU

Noi probleme pentru PSD, un deputat din partid pune condiţii pentrua a vota bugetul

Noi probleme pentru PSD, un deputat din partid pune condiţii pentrua a vota bugetul. Social-democratul Silviu Macove  pune condiții Guvernului pentru a vota proiectul de buget pe 2019: să includă fonduri pentru Autostrada A 8 Iași – Târgu Mureș. 

Deputat PSD din Iași a anunțat, într-un comunicat de presă, că va depune un amendamente la legea bugetului pentru a include finanțare pentru proiectul autostrăzii Unirii, proiect pentru care parlamentarii au votat o lege specială în 2018 de finanțare și construire.

„Cu siguranță toți parlamentarii din toată regiunea de Nord-Est vor vota acest amendament căci autostrada A8 este vitală pentru milioane de români”, este de părere Silviu Macovei.

În mesajul său, parlamentarul social-democrat amintește că a asistat, personal, la discuțiile cu conducerea partidului şi s-au dat  asigurări că bugetul pentru 2019.

„Nu vreau să mă antepronunț cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru A8”, spune deputatul PSD Silviu Macovei.

Mai multe articole despre:
PSD