MENIU

Noi lupte de stradă între BOMBARDIERI. Clanurile din Ţăndărei s-au luat la bătaie, 4 persoane au fost rănite - VIDEO

Incidentul s-a petrecut la câteva zile după confruntarea sângeroasă din Pantelimon

Mai multe persoane s-au încăierat, vineri după-amiază, pe stradă, în oraşul Ţăndărei din judeţul Ialomiţa, patru dintre cei implicaţi având nevoie de îngrijiri medicale. Scandalul a fost aplanat de polițiști, care au deschis și un dosar penal.

Incidentele au avut loc, vineri după-amiază, în jurul orei 16.00, în oraşul Ţăndărei, unde mai multe persoane s-au lat la bătaie.

”Poliţia s-a sesizat din oficiu. Echipajele deplasate cu operativitate la faţa locului au aplanat conflictul, imediat. Patru persoane implicate în altercaţie au fost vătămate corporal, fiindu-le acordate îngrijiri medicale”, informează oficialii Poliţiei judeţene Ialomiţa.
 
În urma incidentelor, a fost deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

Poliţia face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în bătaia în urma căreia patru oameni au fost răniţi.

Interlopii de la Pantelimon care s-au bătut cu furci și săbii vor să fie liberi. 10 persoane, după gratii

Mai multe articole despre:
bataie tandarei bombrdieri spital pantelimon