MENIU

Noi dezvăluiri șocante despre frații Tate. Victimă: Obișnuia să ne strângă de gât. M-a amenințat că mă bate

Arestarea controversaților Andrew Tate a deschis o cutie a Pandorei. Rechizitoriul procurorilor, precum și alte noi mărturii care ies la iveală, descriu o afacere bazată pe violență cu scopul exploatării în scopuri sexuale a femeilor. Oarecum șocant este faptul că Andrew Tate, unul dintre cei mai populari influenceri "toxici" care promovează misoginismul, violența și teorii conspiraționiste, a fost arestat și în 2015, chiar în Marea Britanie. ATENȚIE! Urmează relatări și descrieri care vă pot afecta emoțional.

Acuzațiile anchetatorilor britanici erau, la fel ca și în România, de abuz fizic și sexual, prin intermediul afacerii de videochat pe care o avea împreună cu fratele său Tristan. Poliția britanică n-a gestionat corect cazul și l-a lăsat în libertate, astfel încât Tate a ajuns faimos pe tot globul prin misoginismul lui.

 

Două femei au dezvăluit pentru VICE World News că au fost abuzate de către Andrew Tate. 

 

"În prima noapte mi-a cumpărat vreo 5 sticle de vin, deci m-am îmbătat complet. Pentru că eu nu am mai lucrat niciodată în domeniul videochatului. Și eram foarte, foarte emoționată. Și în acea noapte doar am stat în pat și Andrew m-a lovit cu pumnul în braț. M-am dus la baie și am plâns. M-a durut foarte tare că m-a lovit în braț dintr-o dată, fără motiv. Eram foarte confuză.
Îmi cer scuze...nu vreau să plâng!" a relatat una dintre victime, pentru Vice.

 

Potrivit victimei fraților Tate, pe măsură ce afacerea de videochar a luat amploare, comportamentul brutal al acestora s-a accentuat.

 

"Când ne-am mutat într-un apartament mai mare, mai multe fete au venit să lucreze pentru Andrew. Și atunci am fost martoră la atâtea abuzuri, fizice și verbale. Nu doar asupra mea, ci și a fetelor implicate și a devenit totul mai rău. L-am văzut lovind femeile cu o curea. Obișnuia să ne strângă și de gât." Mi-a zis că nu-i pasă dacă sun la poliție, că mă va bate de mă va rupe, atunci am știut că trebuie să nu mai lucrez pentru Andrew. Prin martie-aprilie și atunci am mers și la poliție și nu s-a făcut nimic atunci. Nu m-au interogat, nimic".

VIDEO