MENIU

Noi dezvăluiri în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi la Brăila. Ce a declanşat conflictul

Noi dezvăluiri în cazul baschetbaliştilor americani înjunghiaţi în Brăila. De unde a pornit totul

Noi dezvăluiri în cazul celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la o terasă din Brăila. Conflictul ar fi pornit, se pare, după ce Darrel Bowie si Joseph McClain ar fi intrat în vorbă cu iubitele a doi interlopi din oraş. Mai mult, cei doi americani ar fi fost loviţi şi de bodyguarzi!

Presa din Brăila notează că scandalul terminat cu lovituri de cuţit a început în momentul în care sportivii, aflaţi la masă, ar fi încercat să intre în conversaţie cu două femei care se aflau la una dintre mesele alăturate. Cele două erau iubitele lui Daniel Gabriel Husein şi a altui interlop din oraş, iar de aici a început un adevărat măcel, scrie mediafax. Loviţi cu pumnii, picioarele şi sticlele, baschetbaliştii americani au fost înjunghiaţi, iar ziariştii brăileni notează că bodyguarzii nu doar că nu au aplanat conflictul, ba chiar s-au numărat printre agresori, lucru confirmat de martorii oculari, în faţa anchetatorilor.

Doi baschetbalişti americani au fost atacați cu cuțite și sticle, într-un club din Brăila

După ce toţi martorii au fost audiaţi, Poliţia l-a identificat pe Daniel Gabriel Husein, un interlop local revenit de curând din Spania, drept principal suspect, iar ancheta se află în derulare. Recunoscut pentru brutalitatea sa, cel poreclit "Dasaev" s-a întors în oraş în 2014, după ce a fost condamnat în Spania şi România pentru fapte de proxenetism şi viol. La audieri, el a fost identificat de martori şi de prietenii baschetbaliştilor americani, iar acum este căutat pentru a fi reţinut.

Cine este principalul suspect în cazul atacului asupra baschetbaliştilor americani

Mai multe articole despre:
Darrel Bowie Joseph McClain