MENIU

Noi dezvăluiri în cazul AVIONULUI care a DISPĂRUT ÎN MOD MISTERIOS. Ipoteza anchetatorilor

Malayezia nu confirmă continuarea zborului și nici obiectele plutitoare reperate de un satelit chinez

AVION DISPĂRUT Autoritățile malayeziene au dezmințit joi că aeronava Boeing 777 a companiei Malaysian Airlines și-ar fi continuat cursa vreme de mai multe ore după pierderea contactului sâmbătă dimineață, contrar unor informații apărute în presă, transmite France Presse.

AVION DISPĂRUT Obiectele mari plutitoare detectate de un satelit chinez nu sunt resturi ale zborului MH370, a adăugat ministrul malayezian al transporturilor, Hishammuddin Hussen, într-o conferință de presă.

AVION DISPĂRUT Anchetatori americani, citați joi de Wall Street Journal, au sugerat că avionul a continuat să zboare în jur de patru ore după pierderea contactului cu controlorii de trafic aerian, la ora 01:30 sâmbătă dimineața (17:30 GMT vineri), la scurt timp după decolarea de la Kuala Lumpur cu destinația Beijing.

AVION DISPĂRUT Ipoteza anchetatorilor are la bază datele transmise la sol în mod automat de motoarele Rolls Royce ale aparatului de zbor. 'Aceste informații sunt inexacte', a declarat ministrul pentru presă.

AVION DISPĂRUT Totodată, el a asigurat că fotografiile făcute de un satelit chinez, în care apar obiecte mari plutind în zona unde avionul a dispărut de pe ecranele radarelor, au fost publicate din greșeală potrivit Chinei. 'Ele nu arată niciun fel de rămășițe' ale aeronavei Boeing, a subliniat responsabilul.

AVION DISPĂRUT. Imaginile descoperite de un SATELIT CHINEZESC

 
Mai multe articole despre:
Malayesia mister avion dispărut marea chinei