MENIU

Noi dezvăluiri explozive despre vizita lui Dragnea în SUA. Liderul PSD i-a cerut unui subaltern să mintă la DNA

Liviu Dragnea, la recepția organizată după învestirea lui Donald Trump

Liviu Dragnea i-ar fi cerut unui subaltern să nu spună nimic despre vizita sa în SUA dacă va fi chemat la DNA. Informația apare în rechizitoriul procurorilor anticorupție, care l-au trimis în judecată pe fostul șef PSD pentru trafic de influență. 

Întâlnirea ar fi avut loc la începutul anului 2019, la Parlament, când se discuta despre bugetul de stat al țării pentru respectivul an. Atunci, Liviu Dragnea și-ar fi abordat subalternul, cerându-i mai întâi să îi predea telefonul și să se îndepărteze. Apoi, fostul lider al PSD i-ar fi cerut acestuia să nu spună nimic despre vizita sa în SUA dacă va fi chemat de procurorii DNA să dea declarații, potrivit Realitatea Plus.

Dragnea ar fi primit asigurări că așa se va întâmpla. Respectiva persoană, care a devenit martor în dosar, ar fi aflat de la o alta că liderul PSD era stresat că procurorii fac cercetări privind vizita sa. Toate aceste informații arată că era conștient că s-ar fi săvârșit ilegalități, subliniază procurorii. Fostul lider al social-democraților neagă însă acuzațiile.

Dezvăluiri din dosarul lui Dragnea, miză URIAȘĂ: Liderul PSD i-a promis contracte cu statul lui Trump

În prezent, Dragnea execută pedeapsa primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Pe 26 mai, instanța va decide dacă va permite eliberarea sa condiționată

Recent, fostul lider al PSD  a fost trimis în judecată și în dosarul privind vizita în SUA, la învestirea lui Donald Trump. Mai multe detalii despre noul dosar sunt disponibile AICI. 

Citește și: ”SCRISOARE EXPLOZIVĂ: Dragnea l-a invitat pe Trump în România, în 2017, și i-a promis un miting cu 150.000 de oameni”

Mai multe articole despre:
liviu dragnea vizita dragnea sua dna donald trump