MENIU

Noi detalii terifiante în cazul crimelor din Constanța comise de „Șacal”. Ce au descoperit anchetatorii în buzunarul Denisei

Ancheta dublei crime din Constanța scoate la iveală noi detalii șocante. În buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de bărbatul cunoscut drept „Șacalul”, anchetatorii au găsit un obiect esențial care i-a ajutat să reconstituie evenimentele tragice.

Potrivit surselor, o cartelă de hotel a fost descoperită asupra victimei, ceea ce le-a permis autorităților să refacă traseul crimei.

Principalul suspect, acuzat de uciderea cu sânge rece a două tinere, este în prezent în custodia poliției. După ce a comis crimele, acesta a furat bunurile de valoare ale victimelor, inclusiv mașini și bijuterii. Partenera sa, suspectată de complicitate, a fost și ea reținută.

„Șacalul” s-a dat singur de gol

În mod surprinzător, criminalul a fost prins după ce a fost implicat într-un accident rutier cu una dintre mașinile furate. Oamenii legii l-au arestat la spital, unde ajunsese pentru îngrijiri medicale.

Conform anchetatorilor, una dintre victime a fost găsită într-un apartament din Mamaia Nord, iar cealaltă, abandonată pe un câmp, a fost atacată de animale sălbatice.

Există indicii că acest caz este doar vârful icebergului. Poliția investighează alte posibile victime ale „Șacalului”. Se vehiculează că disparițiile a patru femei cu vârste între 20 și 30 de ani ar putea fi legate de acest individ, iar dosarele sunt acum analizate cu atenție de procurorii constănțeni.