MENIU

Noi DETALII în cazul psihologului găsit spânzurat în cabinetul său din Iași

Anchetă poliție Iași

Apar noi detalii despre psihologul din Iași care s-a sinucis în propriul cabinet. Psihologul, în vârstă de 50 de ani, era în depresie din cauza problemelor de sănătate pe care le avea unul dintre copiii săi, susțin colegii bărbatului, relatează Realitatea PLUS.

Psihologul în vârstă de 50 de ani s-a spânzurat chiar în cabinetul său de consultații de la Institutul de Psihiatrie Socoloa, din Iași. Acesta a venit mult mai devreme, ieri, la serviciu după minivacanța de Paște. Cei care l-au găsit inconștient pe psiholog au fost chiar colegii săi de muncă. Aceștia au sunat la 112 iar un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat, asta pentru că acesta era fără suflare.

Colegii psihologului sunt acum în stare de șoc. O anchetă internă a fost deschisă la Institutul de Psihiatrie Socola din Iași. 

Această tragedie s-ar fi produs pe fondul unor probleme personale, spuneau colegii psihologului. Mai exact, acesta avea un copil care suferea de o formă gravă de autism.