MENIU

Noi detalii în cazul profesoarei de sport care este acuzată că a abuzat doi elevi. Ce a mărturisit Rebecca în fața instanței

Noi detalii în dosarul profesoarei din Anglia care a fost găsită vinovată pentru întreținere de relații sexuale cu doi elevi. Rebecca Joynes a început să plângă joi în sala de judecată când a aflat că va sta șase ani și jumătate după gratii. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Profesoara Rebecca Joynes a abuzat sexual doi elevi

Înainte de decizia instanței, una dintre victime a mărturisit prin ce a trecut. Elevul a povestit cum a fost „constrâns, controlat, manipulat” și „abuzat sexual” de către femeie.

Profesoara, în vârstă de 30, de ani, își racola victimele de la vârsta de 15 ani. Conform Sky News, Rebecca Joynes a avut un copil cu unul dintre elevi.  Aceasta a devenit profesoară de liceu în anul 2018, imediat după ce a obținut o diplomă de calificare pentru sport și exerciții fizice.

Minorul care are copil cu profesoara de sport a transmis că la început a fost în „completă negare” cu privire la abuz. „M-am întrebat dacă a fost corect să dau declarații despre femeia care îmi purta copilul, dar am derulat multe lucruri în cap și am vorbit cu multă lume și în final am realizat amploarea abuzului comis asupra mea și a tacticilor folosite pentru a face acest lucru. Am fost constrâns, controlat, manipulat, abuzat sexual și abuzat mental”, a declarat adolescentul, denumit în dosar băiatul B.

Minorul spune că acest abuz i-a distrus viața, căci familia lui este „sfâșiată”, a rămas fără școală și se chinuie să înțeleagă ce se întâmplă cu viața lui.

„Acum chiar mă lupt și cu ideea de a intra într-o altă relație, din cauza experienței negative prin care am trecut cu Rebecca. În cele din urmă, voi fi pentru totdeauna victima Rebeccăi și voi fi legat pentru totdeauna de ea prin copilul nostru”, a mai spus acesta.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Profesoara a fost o gimnastă cunoscută în copilărie. Aceasta s-a schimbat după ce s-a despărțit de partenerul său după 9 ani de relație, iar în pandemia de Coronavirus a suferit de singurătate. Cadrul didactic a transmis că se simțea „măgulită” de atenția pe care o primea la școală.

Cei doi minori care au întreținut relații sexuale cu profesoara i-au trimis mesaje de flirt pe Snapchat, mesaje pe care le-au ascuns de părinții lor. Rebecca Joynes era deja în atenția poliției pentru suspiciuni de întreținere de relații sexuale cu primul adolescent, denumit A, fiind suspendată la școală, când a început să facă sex cu al doilea adolescent, băiatul B.

Aceasta a declarat că și-a distrus cariera după ce a comis greșeli stupide, iar actele sexuale aveau loc în apartamentul ei. Totuși, Rebecca a negat orice activitate sexuală cu băiatul A și a susținut că activitatea sexuală cu băiatul B a început abia după ce acesta a abandonat școala iar ea era deja concediată, astfel că nu a fost comisă nicio infracțiune, întrucât nu mai era într-o poziție de autoritate.

Oamenii legii au găsit-o vinovată pe profesoara de sport. Ea a primit șase capete de acuzare de implicare în activități sexuale cu un copil, inclusiv două acte în timp ce era în funcție.

Rebecca Joynes a fost numită „prădătoare sexuală”

Procurorii au denumit-o pe profesoară o „prădătoare sexuală”. Incredibil cum acționa femeia.

Elevul A a făcut rost de numărul de telefon al profesoarei după ce ea i-a dat toate cifrele, cu excepția uneia. Astfel că i-a dat de rezolvat o problemă matematică în care trebuia calculată ultima cifră.

Imediat, cei doi s-au conectat pe Snapchat, iar elevul i-a trimis mesaje de flirt, iar ulterior s-au întâlnit în secret. Acesta și-a mințit mama că merge acasă la un amic pentru a juca jocuri pe calculator, vineri, după școală. 

Profesoara a venit și l-a luat cu mașina, apoi l-a dus la mall unde i-a cumpărat o curea Gucci de 350 de lire sterline. Imediat au mers la locuința profesoarei unde au făcut sex de două ori și au promis că nu va afla nimeni. 

A doua zi, mama elevului a văzut că fiul ei este mușcat de gât și deja apăruseră zvonuri despre incident. Femeia a mers la școală, acolo unde a ajuns și poliția. Profesoara a fost suspendată și avertizată să nu intre în contact nesupravegheat cu nicio persoană sub 18 ani, în timp ce poliția făcea investigații.

Al doilea elev corupt de profesoara de sport

După acest incident, Rebecca a început o relație cu elevul B. Femeia a declarat că a început să întrețină relații sexuale pe când acest elev avea 15-16 ani. El și-a mințit familia că merge la un meci cu Manchester United, dar a mers, de fapt, la Joynes acasă, unde și-a pierdut virginitatea.

Tânărul a declarat în fața instanței că profesoara i-a spus să întrețină relații intime neprotejate căci ea nu poate avea copii. Mai târziu, Rebecca Joynes a rămas însărcinată. Tânărul a transmis că vedea relația ca pe o prietenie cu beneficii, dar Rebecca Joynes a devenit geloasă și posesivă.

Mărturiile șocante nu se opresc aici! Elevul a afirmat că a fost chemat în apartamentul profesoarei cu o zi înainte de a fi arestată. Ea i-a promis o „noapte fierbinte” și l-a anunțat că va deveni tată, lucru ce l-a șocat. La începutul acestui an, Rebecca Joynes a născut un băiețel perfect sănătos. Copilul a fost preluat de oamenii legii imediat după naștere.

Femeia a venit în instanță cu o bonetă de bebeluș, a plâns când le-a spus juraților că bebelușul i-a fost luat la câteva ore după naștere și că acum poate să-l vadă doar de trei ori pe săptămână. Cu toate acestea, oamenii legii nu s-au lăsat impresionați și au declarat-o vinovată.