MENIU

Noi detalii în cazul crimei din Brăila: Cine a ucis-o pe Marina, medicul stomatolog. Femeia trăia cu frică înainte de a fi ucisă

Brăila a fost scena unei crime îngrozitoare, care a tulburat liniștea orașului. Detaliile recente descoperite de autorități relevă ultimele momente pline de teroare ale Marinei, o femeie care trăia cu teama constantă pentru viața ei. Marina a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, descoperirea fiind făcută de soțul ei, îngrijorat de absența acesteia de acasă.

Un calvar înainte de moarte

Nu există nicio îndoială că moartea Marinei nu a fost un accident. Femeia prezenta răni pe corp și urme de cuțit, ceea ce face clar faptul că a fost victima unei crime violente. Marina fusese amenințată cu moartea de către localnici din cartierul în care locuia. Din cauza amenințărilor, obținuse un permis de port armă și plănuia să își achiziționeze un pistol pentru a se apăra. În trecut, persoanele cu care avusese conflicte au intrat peste ea în casă, în timp ce soțul ei era prezent.

Poliția a mobilizat echipe pentru a descoperi făptașul, chemând la audieri mai multe persoane, inclusiv pe soțul Marinei, care se numără printre suspecți, deși nu s-au formulat încă acuzații. 

„La data de 16 iulie, în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic. La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor," a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Autoritățile continuă cercetările pentru a găsi criminalul care i-a luat viața femeii.