MENIU

Noi detalii în cazul celor 3 copii dispăruți ai afaceristului Adrian Marțian. Bărbatul ar vrea să-i ducă în Rusia

Situația dispariției celor trei copii ai milionarului Adrian Marțian din Hunedoara devine din ce în ce mai tulbure, iar autoritățile suspectează că acesta ar plănui să-i ducă în Rusia. Surse Realitatea PLUS afirmă că Marțian și-ar fi găsit copiii miercuri noaptea în apropiere de Dunăre și că, în prezent, aceștia s-ar afla deja în Serbia.

Situație bizară în cazul dispariției celor 3 minori din Hunedoara

Pe 13 octombrie, copiii au fost văzuți într-o benzinărie împreună cu un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, vehicul care ar aparține chiar lui Adrian Marțian. A doua zi, mașina a fost din nou observată, însă condusă de un alt bărbat, iar copiii nu mai erau prezenți. Prima persoană care i-a însoțit pe minori a fost localizată în zona Porțile de Fier, aproape de Dunăre.

Miercuri seara, Marțian a contactat telefonic ofițerul de caz, exprimându-și nemulțumirea față de autoritățile române, pe care le acuză de incompetență în găsirea copiilor săi. Mai mult, el a afirmat că ar fi primit promisiunea că va putea lua copiii în acea noapte și că va pleca cu ei în Rusia. În cursul dimineții, la ora 5:00, Marțian a trimis un videoclip procurorului de caz, în care se vedeau copiii în mașina sa, fără alte comentarii.

Conform declarațiilor minorilor, aceștia ar fi văzut marea în jurul lor și au auzit oameni vorbind o limbă străină, ceea ce a condus autoritățile la concluzia că se află în apropierea Dunării, în zona Porțile de Fier, unde se vorbește limba sârbă.

Ancheta dezvăluie alte detalii îngrijorătoare: fratele vitreg al copiilor a povestit că a fost scos din țară în mai multe rânduri ascuns într-un TIR, acoperit cu o pătură, un vehicul care îi aparține lui Dorin Ungur, proprietarul casei în care copiii locuiau.

Autoritățile investighează toate ipotezele

Reprezentanții IPJ Hunedoara tratează cazul cu prioritate maximă și investighează o posibilă răpire. „Există un dosar pentru lipsire de libertate în mod ilegal, coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Deși cercetările sunt in rem, nu excludem nicio variantă”, a declarat purtătorul de cuvânt al instituției.

În prezent, copiii sunt dați în urmărire națională și internațională, iar autoritățile fac tot posibilul pentru a-i localiza și a clarifica implicarea lui Adrian Marțian în această situație dramatică.