MENIU

Noi detalii din rețeaua condusă de Florian Coldea. Cum a scăpat de închisoare George Ivănescu, regele vinurilor din România

Foto: Inquam Photos

Noi detalii din rețeaua condusă din umbră de Florian Coldea. George Ivănescu, regele vinurilor din România a scăpat de închisoare datorită relației cu oamenii din servicii. Acesta a fost anchetat într-un dosar cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro de către DNA. 

Ies la iveală noi detalii despre mafia condusă de Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. În caracatița generalilor a fost prins și omul de afaceri George Ivănescu, ce a scăpat de problemele penale prin prescrierea faptelor.

În timp ce generalii Coldea și Dumbravă intrau pe ușa DNA, George Ivănescu a început să facă afaceri la vedere cu fostul ofițer de informații Daniel Dragomir. Milionarul din industria de alcool a preluat în administrare o firmă de la cel care a dezvăluit afacerile de milioane făcute de Florian Coldea de la conducerea serviciului secret.

Relația dintre Ivănescu și serviciile secrete este susținută și prin Adriana Săftoiu. Fosta soție a lui Claudiu Săftoiu, fost director SIE, și apropiată a lui Traian Băsescu a devenit în 2016 iubita regelui din industria alcoolului. George Ivănescu și Adriana Săftoiu au fost surprinși împreună de jurnaliști în 2016, imediat după ce procurorii anticorupție au deschis dosarul cu un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro.

Problemele penale ale lui Ivănescu s-au blocat în sertarele DNA, după ce omul de afaceri a arătat public că are sprijinul oamenilor din servicii. 

Florian Coldea a fost CONCEDIAT de premierul albanez Edi Rama! Rolul cheie al fostului șef din servicii în schema drogurilor vândute în Balcani

Mai multe articole despre:
george ivanescu florian coldea