MENIU

Noi detalii despre crima din Capitală, urmată de sinucidere: Tânărul și-a premeditat fapta. Cum s-a filmat cu fata, înainte de a o omorî

Noi detalii despre crima din Capitală, urmată de sinucidere: Tânărul și-a premeditat fapta/ Foto: Inquam Photos

Au ieșit la iveală noi detalii despre crima pasională urmată de sinucidere ce a avut loc într-un hotel din Capitală. Tânărul de 24 de ani și-a omorât cu sânge rece iubita în vârstă de 17 ani pentru că aceasta a vrut să se despartă de el. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care cei doi tineri intră în camera de hotel, stau acolo câteva ore împreună, iar apoi bărbatul iese singur din hotel și merge la un supermarket din apropiere și cumpără un cuțit. Atenție urmează informații cu un puternic impact emoțional. Individul de 24 de ani a omorât-o pe minoră cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi și-a pus capăt zilelor. O angajată a hotelului i-a găsit pe cei doi îmbrățișați în pat și a sunat de urgență la 112. 

Sunt momente cumplite acasa la Alexandra. Mama acesteia spunea ca Alexandra in weekend a fost acasa. A plecat luni pentru ca trebuia sa rezolve niste probleme la scoala si s-a intalnit cu baiatul de 24 de ani care urma sa-i fie calau.

Timp de 36 de ore mama a sunat-o disperată pe copila de 17 ani, însă fără răspuns. Polițiștii i-au dat ulterior vestea cumplită că tânăra a fost omorâtă cu sălbăticie, chiar de către iubitul său. Rudele și vecinii sunt devastați și au doar cuvinte de laudă despre Alexandra.

Filmul crimei de la hotelul din București: cum a premeditat tânărul de 24 de ani omorul. Mama victimei rupe tăcerea: ce a făcut adolescenta în ziua tragediei

"A crescut aici, cu noi. Era un copil cuminte. Intr-o camera de hotel a gasit-o. Ce relatie a avut nu stim noi", spune o vecina.

Relația dintre Alexandra și iubitul ei era una complicată, așa cum declara chiar tânăra pe o rețea de socializare. Fata voia să se despartă de el, însă călăul său nu a vrut să accepte acest lucru.

"O crima comisa cu premeditare, sub impulsul geloziei, care e cel mai puternic imbold afectiv emotional la varsta asta", a explicat Tudorel Butoi, expert criminolog.

Cu doar câteva ore înainte de teribila crimă bărbatul a postat un videoclip cu el și Alexandra pe TikTok în timp ce o ținea în brațe.

Familia Alexandrei se pregătește acum de înmormântare. Tănăra va fi condusă pe ultimul drum în comuna natală și va fi îmrbăcată în rochie de mireasă.

Polițiștii strâng acum toate imaginile de pe camerele de supraveghere și pun cap la cap toate informațiile pentru a afla cum s-a întâmplat oribila crimă.