MENIU

Noi date din dosarul dublei crime de la Constanța: cine sunt victimele ucise de "Șacal". Dezvăluiri explozive despre complicii acestuia

Noi date din dosarul dublei crime de la Constanța: cine sunt victimele ucise de

Detalii explozive ies la iveală în dosarul dublei  crime   de la Constanța. S-a aflat, astfel, cine sunt victimele cumplitului omor, dar și că polițiștii ar avea în vizor, de fapt, 3 suspecți, deși inițial se vorbea despre o singură persoană. Vorbim despre suspectul principal și doi complici, apropiați ai acestuia. 

Una dintre femeile ucise cu sânge rece la Constanța este Denisa Iana, o tânăra mamă din Timișoara, dată dispărută de familie în urmă cu două săptămâni. Femeia avea doar 28 de ani, iar acasă o aștepta un copil de 5 ani.  Trupul victimei a fost găsit abandonaă pe un câmp, între localitățile Mihai Viteazu și Sinoie, la o distanță de aproximativ 60 de kilometri de municipiul Constanța. 

Cea de-a doua victimă este Delia Avram, în vârstă de 34 de ani, din județul Tulcea, dată dispărută de către familie pe 12 iulie. Femeia a fost găsită decedată pe 15 iulie, într-un apartament din Constanța. Aceasta nu prezenta urme de violență pe corp.

Potrivit Replica Online.ro, cei trei suspecți, respectiv Nicolas Mitrea, zis "Șacalul", și Laurențiu Florian Popa, dar și concubina lui Mitrea, au fost reținuți pentru 24 de ore, astăzi urmând să fie aduși la Tribunalul Constanța cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

Reamintim că Nicolas Mitrea este principalul suspect în cazul celor două femei găsite moarte în județul Constanța.

Făptașul ar fi avut același mod de operare, respectiv omora victimele, iar apoi se folosea de mașinile acestora. Anchetatorii au ajuns la suspect, după ce acesta a fost implicat, cu ambele mașini, în accidente rutiere.

Criminalul a fost internat la Spitalul Clinic Județean Constanța în urma rănilor suferite în ultimul accident, după ce ar fi ucis-o pe Denisa Iana, din Timișoara.