MENIU

Noi audieri în cazul Bulai. Probe vitale din dosar, de negăsit: unde au dispărut dosarele de practică ale profesorului acuzat de abuzuri sexuale

Sociologul Alfred Bulai

Asistenta lui Alfred Bulai este audiata la Parchet. Asta după ce au dispărut probe vitale din dosarul de hărțuire sexuală în care e acuzat profesorul Alfred Bulai. Decanul SNSPA Cristian Pîrvulescu susține că rapoartele privind practica studenților nu se găsesc în arhivă, fapt care ridică mari semne de întrebare. În plus, procurorii spun că există și un caz în care o studentă a fost înfometată în timpul practicii. 

"Nu știam că una dintre studentele noastre a fost înfometată în timpl parcticii și ca a avut nevoie de asistenta medicala si alte chestiuni de genul asta pe care domnul procuror mi le-a descris in momentul in care am avut discutia. Sunt foarte multe lucruri pe care noi nu le cunosteam despre modul in care se desfasura practica. 

Dosarul Alfred Bulai. Cristian Pîrvulescu, decanul Facultății de Ştiinţe Politice din SNSPA, audiat ca martor

Este singurul stagiu de paractică pe care il aveam la facultate, la care nu găsim in momentul de fata rapoarte.

Domul Bulai a fost seful de la Departamentului de Sociologie și rapoartele, teoretic, ar fi trebuit să fie arhivate la Departamentuld e Sociologie si asta este ceea ce cercetam in momentul de fata. 

A făcut parte dintr-un experiment. E adevarat ca a fost cu acordul studentului, dar nu cred ca vreodata vreun student isi dorește să leșine din cauza soarelui și a foametei.

Ele trebuiau să fie arhivate la Departamentul de Sociologie și la Departamentul de Stințe Politice. Sigur ca pot sa imi fac un repros ca nu am verificat acest lucru. Noi plecam de la prezumtia de buna-credinta, si anume ca ele sunt arhivate", a declarat Cristian Parvulescu, decanul SNSPA.