MENIU

Noi amănunte despre starea lui Gabriel Cotabiţă: Are leziuni cerebrale extinse

Noi amănunte despre starea lui Gabriel Cotabiţă: Are leziuni cerebrale extinse

Internat de vineri la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit în stop cardio-respirator în sala de fitness a unui hotel, cântăreţul Gabriel Cotabiţă se află în stare critică. Artistul este în comă, pe ventilaţie mecanică şi are leziuni cerebrale extinse.

Medicii de la Floreasca au făcut, luni, prima declarație de presă cu privire la starea artistului. Au menţionat că acesta "este în stare gravă, dar stabilă", iar investigaţiile medicale au identificat "drept cauza cea mai probabilă a stopului cardio-respirator o tulburare severă de ritm cardiac (produsă în contextul unor afecţiuni cardio-vasculare preexistente), fiind excluse infarctul miocardic acut, embolia pulmonară şi accidentul vascular cerebral".

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabriel Cotabiţă. Ce se ştia până acum este fals?

"Vineri, pacientul avea fibrilaţie atrială şi, probabil, embolie cerebrală cu leziuni cerebrale extinse", au precizat, pentru ziarulring.ro, surse medicale. Fibrilaţia atrială este o aritmie frecventă ce apare, mai des, în jurul vârstei de 60 de ani. În mod normal, bătăile inimii sunt ritmice. În fibrilaţia atrială, semnale electrice anormale determină camerele superioare ale inimii, numite atrii, să tremure, sau să fibrileze. O inimă aflată în fibrilaţie nu poate pompa tot atât de mult sânge ca una normală.

Decizia de ULTIMĂ ORĂ pe care au luat-o fetele lui Gabriel Cotabiţă. Unii o consideră revoltătoare. Sunteţi de acord cu ele?

Starea medicală a artistului nu s-a complicat de vineri, de când acesta a ajuns la spital, direct din sala de fitness a hotelului Hilton.

Fiicele şi iubita lui Gabriel Cotabiţă speră ca tatăl, respectiv iubitul, să-şi revină cât mai repede.

Medicii au anunţat că Gabriel Cotabiţă este în continuare în stare gravă, dar stabilă

Mai multe articole despre:
spital cântăreţ Gabriel Cotabiţă