MENIU

Noi achiziţii din bugetul Bucureştiului făcute de Firea: autobuze, sute de case pentru medici

Gabriela Firea a anunţat, joi, că Primăria Capitalei vrea să cumpere sute de case pentru medicii din Bucureşti, dar şi autobuze moderne. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat în cadrul ședintei de consiliu că 100 de autobuze noi vor intra în parcul auto al STB. Acestea vor fi dotate cu aer conditionat și prize USB.

„100 din aceste autobuze vor sosi până la sfîrșitul anului. Toate autobuzele, nu ca altădată jumătate, vor avea aer condiționat și vor fi dotate cu prize USB unde bucureștenii își vor pute încarca telefoanele mobile” a declarat Gabriela Firea la începutul ședinței de consiliu.

Totodată, Firea a spus că va achiziţiona şi 600 de locuinţe pentru medici. 
 
„Să-i convingem pe medici să nu mai plece să muncească în străinătate, ci să rămână în ţară avem acest proiect. Deşi salariile au crescut, mulţi se plâng că nu au case, că sunt chiriile mari. Astfel că achiziţionăm 600 de locuinţe. Astăzi le avem pe primele 177, în şedinţele viitoare vor veni şi celelalte”, a precizat Gabriela Firea, joi, la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.
Mai multe articole despre:
Case buget medici primărie autobuze firea