MENIU

Nicușor Dan semnalează problemele de la sistemul de termoficare al Capitalei. Ce acuzații îi aduce Gabrielei Firea

nicusor dan

Candidatul Dreptei la Primăria Municipiului București a criticat încă o dată actuala administrație a Capitalei. Nicușor Dan a scris pe pagina oficială de Facebook despre avaria la sistemul de apă potabilă de la peste 250 de blocuri din Sectoarele 2, 4 și 5.

Nicușor Dan: „O nouă avarie în sistemul de termoficare al Capitalei a condus la oprirea apei calde pentru mai bine de 200 - 250 de blocuri, asta însemnând câteva zeci de mii de persoane condamnate să sufere din cauza lipsei de igienă personală. Acesta este rezultatul lipsei de investiții, rezultatul incapacității primarului Firea, care a promis încă de acum patru ani că va rezolva problemele RADET, problemele de apă caldă și încălzire ale orașului, dar nu a făcut nimic pentru asta, preferând să cheltuie banii Bucureștiului pe propria publicitate, în timp ce banii europeni, care erau disponibil, încă mai așteaptă să fie cheltuiți.

În acest moment, numărul bucureștenilor care s-au confruntat și se confruntă, doar în această vară, cu lipsa apei calde - o condiție elementară ca să poți spune că trăiești într-o capitală europeană - este atât de mare, încât se apropie, cel mai probabil, de numărul locuitorilor dintr-un sector întreg.”

Mai multe articole despre:
nicusor dan