MENIU

Nicușor Dan: „Redirecționăm banii pentru investițiile prioritare, neglijate de precedenta administrație”

Nicusor Dan/foto: INQUAM

Primarul Bucureștiului a informat, printr-o postare pe o rețea socială, că a trimis Corpul de Control pentru verificarea unor fraude referitoare la o serie de monumente construite în București în anii precedenți. Neconcordanțele fuseseră semnalate de Poliția Capitalei. Totodată, Nicușor Dan a mai precizat că nu va aloca bani în 2021 pentru construirea altor statui, banii urmând să meargă spre investiții prioritare.

Nicușor Dan: „Am cerut Corpului de Control să verifice fraudele semnalate de Poliția Capitalei în legătură cu mai multe monumente realizate în anii trecuți în București. Cei responsabili vor fi identificați și sancționați, iar informațiile strânse vor fi trimise mai departe poliției, pentru eventuale inculpări.

Anunț în același timp că Primăria Capitalei sistează pentru acest an orice finanțare pentru noi statui în București. Redirecționăm banii pentru investițiile prioritare, neglijate de precedenta administrație – în modernizarea sistemului de termoficare, în combaterea poluării, în dezvoltarea infrastructurii de transport.”

 

 

Mai multe articole despre:
Nicusor Dan monumente istorice